Close
  • Nemate proizvoe u korpi.
idi na početak

SVAKI DAN JE SPECIJALNA PRILIKA

Verujem da ćeš se složiti sa mnom, svaki dan je idealan za specijalnu priliku, svakog dana dogodi se jedna svadba.

Svadba čuveni povod da se kupi i obuče toaleta koja će se nositi taj jedan dan i nikad više. Idealna prilika da se priušti sebi ono što nikad ne bi, to je savršen trenutak da se u orman dovuče ta jedna savršena haljina, dugo željena. Ona koju si gledala na reklami ili nekoj drugoj dami. Baš takva jedna ti nedostaje da ispuni i zadovolji određenu skrivenu potrebu. Ta jedna specijalna u kojoj ćeš da zasijaš, koja će da podstakne tvoju autentičnost da se pokaže. Svadba je povod da se u orman uvuče skrivena i potajna želja.

Svadba je savršen trenutak da obučem haljinu koju nikad ne bih.

Do sada sam u svojoj karijeri ušla u mnogo ormana, moram reći da su skoro svi podeljeni u dve grupe,

garderoba za po kući i ona za specijalne prilike.

Puno je tu komada odeće namenjenih za posebne događaje “sad pa ko zna kad”. Dajem sebi pravo da kažem da sam kroz rad i iskustvo došla do činjenice i zaključka da je sadržaj u skoro svakom ormanu baziran na pršlom vremenu. U većem procentu susrećem se sa ormanima i njihovim vlasnicima, koji ne žive sadašnji trenutak. Da budem precizna, pažnja nije usmerena na ovo što se koristi danas.

Stvari za po kući kao i ove za specijalne prilike, neophodno je da budu u skladu sa vlasnikom.

U sekciji za po kući treba da se nalaze komadi odeće koji će bez kompromisno da bude dobar osećaj. Tako što pružaju udobnost, konfor i nikako ne odskaču od ličnog stila i estetike.

U ovoj drugoj grupi za specijalne prilike neophodno je da se nalaze komadi odeće koji u potpunosti podržavaju autentičnost osobe, stil i način njenog života. Svaki dan je specijala prilika! To znači da svakog dana moramo dati sebi podršku da se oblačimo baš onako kako želimo. Nije potrebno da čekamo poziv za taj događaj koji se dešava tad pa ko zna kad. Kada biramo odeću za te posebne prilike ne smemo, a da se ne zapitamo mogu li i da li ću ovo koristiti i kad se događaj završi?

Svaki dan je specijalna prilika zato biraj prema sebi, ličnoj estetici, stilu i načinu života. Kako garderobu za po kući baš isto tako i ovu za specijalne prilike. Sredi, reorganizuj, redefiniši orman, dom i lični stil.

MK