Close
  • Nemate proizvoe u korpi.
idi na početak

Programi OD NEREDA DO REDA

Kad stvari imaju svoje mesto postiže se red, a vraćanjem na određeno mesto red se održava. Dokazano je, da su strpljenje i vreme ključ za postizanje promene. Za usvajanje novih navika, vreme ima glavnu ulogu. Da bi navike postale način života, ključno je zadržati fokus i poverenje. Programi su skrojeni da rade za tebe i u tvoju korist. Tokom trajanja ciklusa, prioritet je da zajedno otkrijemo tvoje ZAŠTO?

MK programi su osmišljeni prema ličnoj filozofiji:
PRAVILO JE DA NEMA PRAVILA, POSTOJI SAMO PRAVO REŠENJE ZA TEBE.
Kreirani su sa jasnom namerom da odgovore na tvoj zahtev. Glavni cilj svakog programa, jeste pronaći pravo rešenje za tebe i tvoj životni prostor. Razmatraju se svi aspekti koji utču na postizanje reda u ormanu i domu. Kroz svaki od programa, posmtra se šira slika trenutne situacije. Tokom svakog od ponuđenih programa ne izostaje sagledavanje i ostalih elemenata života, koji mogu uticati na disbalans između vlasnika, ormana, unutrašnjeg prostora i navika. Kroz programe se razvija dublje razumevanje te veze.

Tokom trajanja programa bićeš u prilici da sagledaš ne samo svoj orman, nego i celokupnu situaciju u kojoj se nalaziš, koja bez greške utiče na red u ormanu i domu.

Prioritet svakog od ponuđenih programa jeste da podstakne, podrži i promenu pokrene. Sve u cilju postizanja balansa, poboljšanja kvaliteta i koncepta života.

Zajedno postavljamo nameru koja u zadatom okviru treba da se ostvari. Ciljevi se određuju prema potrebi i tvojim mogućnostima. MK je tu, da sagleda i pronađe rešenje za ispuneniji i klavlitetniji život u domu i van njega. Podstiče da se brže i lakše, uspostavi neophodan balans i od nereda dođe do reda.

Ukoliko imaš dotatnih pitanja možeš me kontaktirati – pitanje za MK

Od NEREDA do REDA

Spremna si da

otpustiš suvišno?

01

Radi sa MK 1na1

Program prilagođen ličnim

potrebama klijenta

02

Sredi orman i redefiniši stil

Interaktivni grupni

online program

03