Close
  • Nemate proizvoe u korpi.
idi na početak

Priča o meni

Od kada znam za sebe, smatram da u životu ne postoje pravila, postoji samo pravo rešenje, za određeni trenutak i određenu osobu.

Ekvivalentno tome, sve počinje rušenjem stereotipa.

Bazirano na svom iskustvu, ono što mogu da uradim za vas je da vam pomognem u procesu oslobađanja od suvišnih stvari. Cilj je da se svemu što se koristi pronadje pravo mesto, kako bi se postigao i lako održavao red.

Još u detinjstvu sam gajila vrlo osoben stil koji sam razvila kasnije kroz život do najsitniji detalja, jer detalji oslikavaju maestralnost.

Od kad znam za sebe prati me glas da sam ikona stila, a moja misija je da ti pomognem da isto ostvariš za sebe.

Bilo da se taj stil i dizajn razvija kroz prostor, ili modu, ono što mogu da uradim za tebe jeste da budem saučesnik u tvojoj transformaciji.

Spoljašnje transformacije prate one unutrašnje i to je od početka sveta tako.

Učim druge kako se kupuje pametno i bira potrebno, da bi se maksimalno koristilo kupljeno, sa onim što se već ima.

Podstičem da se kroz sređivanje stvari pokrene promena, ostvari autentičnost i pronađe lični stil, kako bi se ostvario balans i radost življenja.

U radu sa klijentima koristim Bahove kapi, kako bi ostvarili ravnotežu između unutrašnjeg i spoljašnjeg sveta.

Zato što svetu trebaju srećni ljudi!

Moj posao je da podržim, i pomognem ženi da dođe do ličnih pravila koja život znače. Sve što radim, radim zato što volim. Tu ljubav uspešno prenosim na vas u praksi.

Ceo svoj život flertujem sa poslovima gde je estetika i osećaj za lepo najvažniji faktor i kreirala sam posao po svojoj meri u kojem su red i estetika glavni deo, zato dok radim uživam.

Ja sam dizajner enterijera, Bahov praktičar urednica i konsultant za orman i životni prostor.

Moja vizija je i da kroz programe, konsultacije i Planer za red osnažim ženu u njenoj misiji da živi u skladu sa svojom istinom i dušom, otkrije svoje potencijale i prigrli svoju skrivenu prirodu.

Tokom prethodne decenije sam videla opipljive rezultate svog posla i zahvalnost mojih klijenata je gorivo koje mi daje motivaciju za svakodnevne dogadjaje.

Pre svega, žena sam, majka, preduzetnica, i znam šta red u domu znači, koliko pomaže i olakšava život. Znam da je važno osnažiti se i decu naučiti da održavaju red.

Moja žena živi kroz sve što radim. U svom poslu sam spojila nauku i umetnost, lepo i magično kako bi ti postala voljena.

A najvažnija ljubav iz koje se rađaju ostale ljubavi – je ona prema sebi, a ja sam tu da te inspiršem da uz red otkriješ svoju lakoću življenja i svoj dolče vita.