Close
idi na početak

Priča o meni

Počinje rušenjem pravila, jer smatram da u životu ne postoje pravila, postoji samo pravo rešenje. Za određeni trenutak i određenu osobu. Moja mama bi rekla „buntovnica“, a ja to zovem „smeš da radiš kako osećaš da je najbolje za tebe“.

Danas imam 39 godina, i mogu reći da živim slobodna, oslobođena svih normi i pravila. Sve sam uradila kad je bilo moje vreme, naglašavam, mimo „društvenih normi i protokola“.

Radno iskustvo mi je veliko, započeto sa 6 godina u Jugoslovenskom dramskom pozorištu. Čitava paleta najrazličitijih poslova i odnosa, kroz koje sam učila i menjala se, dovela me je do spoznaje o neophodnosti kreiranja posla po mojoj meri. Posao u kojem će sloboda biti imperativ. Da li sam uspela? Jasno ti je, jesam.

Kreirala sam posao po svojim pravilima u kojem je glavno i prvo da NEMA PRAVILA.

Kao žena sa Balkana koja se borila za svoj glas i svoju slobodu, sada kada sam ostvarila sebe, želim da pomognem svakoj ženi da ostvari isto.

Moj posao je da je podržim, i da pomognem ženi da dođe do ličnih pravila koja život znače. Sve što radim, radim zato što volim.

Moje učenje se nikada neće završiti. I danas učim.

Nakon završenih studija dizajna enterijera i obuke za Bahovog praktičara, došla sam do idealnog posla za sebe. Kreirala sam ga iz svog višegodišnjeg učenja i praktičnog rada. Sva svoja znanja i ličnu životnu filozofiju stavila sam u svoje zanimanje.

Dizajnerka enterijera, urednica i konsultant za orman i životni prostor.

Moj zadatak je da od nereda stvaram red. Da pomognem osobi da za svaku stvar u ormanu i domu pronađe pravo mesto.

Jer, kad stvari imaju svoje mesto – postiže se red, a vraćanjem na to određeno mesto, red se održava.

Pre svega, žena sam, majka, preduzetnica, i znam šta red u domu znači i koliko pomaže i olakšava život. Znam i da je važno osnažiti se i decu naučiti da održavaju red. Moja žena živi kroz sve što radim.

Ovde sam da rušim pravila i pomognem ti da iznova izgradiš svoja, onako baš po tvojoj meri. Moja misija počinje od uređenja ormana. Zašto? Zato što, tvrdim, žena svoje tajne čuva u ormanu. A kad se tajna otkrije, promena počinje. Tu, na tom mestu, jednom i zauvek.