Close
  • Nemate proizvoe u korpi.
idi na početak

Planer za red

Znam da ti je poznat onaj osećaj haosa u sopstvenom životu, kada imaš utisak da si odustala od sebe i prioriteta na svom životnom putu. Uz sve te uloge koje ti život nameće – od kuće do posla – lako je izgubiti fokus i svrhu.

Zamisli sada, kako bi bilo, kada bi moć i kontrolu nad svojim vremenom i danom, povratila u svoje ruke. Kada bi kroz proces samospoznaje i intuitivno prepoznavanje svojih potreba, počela da se baviš svojim prioritetima na dnevnom nivou koji u konačnici za rezultat imaju ostvarenje tvojih ciljeva i snova.

Dobra vest je da više ne moraš da zamišljaš. Rešenje je tu, na korak od tebe.

Kao autorka više programa koji pomažu mojim klijentkinjama da postignu red u svom životu, kao konsultant za ormar i životni prostor, kreirala sam Planer za red – sistem koji čini komplet od 3 planera, koji su namenjeni baš ženi poput tebe.

Prepoznavajući specifične potrebe svake od vas u radu 1 na 1, sublimirala sam svoja saznanja u Planer za red, koji je tu da te podrži na putu do uspeha.

Sa motivom „Budi sama svoj mentor“ kroz alate, tehnike i pitanja koja sam podelila sa tobom u Planeru, nežno ali efikasno te vodim kroz proces otkrivanja sebe i ispunjenja potreba i želja.

Ali, hajde da vidimo o čemu se tu zapravo radi? 

Još jedan u nizu planera, misliš se.. Odmah u startu, moram da ti kažem da je Planer za red sve sem običnog planera. Iako možda liči i podseća na one planere u koje upisuješ svoje obaveze, Planer za red je moćno i jedinstveno sredstvo na tvom putu do cilja.

U njega sam utkala znanje, implementirala proverene tehnike koje rade i začinila ga svojom ekspertizom, kako bih te edukovala kako da ostvariš svoje ciljeve i živiš u redu.

Prateći prirodan ciklus od 9 meseci, koliko i bebi treba da se razvije, ali i našim idejama i nama samima dajemo dovoljno vremena da sazre, porastu i budu prisutne u našim životima. Svaki od 3 planera se koristi 3 meseca, i svaki planer označava jednu fazu.

mk-planer-za-red-uvod

U ovom procesu, gde puštamo inspiraciju da se rodi, a mi dajemo sebi vreme da se probudimo i prihvatimo akciju i prolazimo kroz tri različite faze na istom putu. Samim tim, svaka tri meseca imaćeš priliku da spoznaš svoj napredak, uočiš ga i proslaviš sama sa sobom.

Obzirom da su planeri nedatumirani, ne moraš da čekaš sledeći ponedeljak, početak narednog meseca, Novu godinu ili Halejevu kometu, možeš krenuti putanjom od ideje do ostvarenja već sada. Važno je samo da si rešena. Spremnost će doći vremenom.

Sama određuješ temu na kojoj ćeš da radiš, koji su tvoji ciljevi svakog meseca i šta ti je trenutni, ali i višemesečni prioritet.

Ono što je najbolje je što je sistem u potpunosti fleksibilan, podređuje se tvom ritmu i vremenu. Kroz seriju pitanja, malo crtanja i puno pisanja, osvetlećeš najskrivenije kutke svoje duše i zagledaćeš se duboko u sebe kako bi se povezala sa svojim autentičnim „ja“.

Planer za red će ti pomoći da osvestiš svoje dnevne rutine, oceniš krug svog života, uspostaviš svoju viziju koja je u skladu sa tvojim unutrašnjim ja i održiš fokus.

Kao rezultat korisćenja planera, dobićeš samopouzdanje. Osvestićeš šta sve možeš sama, dok ja kao dobra vila iz prikrajka, kroz planer te vodim kroz ceo proces. Naučićeš kako da održiš fokus bez obzira na spoljašnje uticaje, i odolećeš izazovima koje trenutno misliš da ne možeš da prevaziđeš.

I kao kruna svega, shvatićeš šta sve možeš da postigneš – SAMA.

Zato, ne časi časa, prati svoj osećaj i postani sama svoj guru,

naruči PLANER ZA RED, povrati kontrolu i ispuni sve svoje ciljeve.

Jer ko će ako ne ti, i kad, ako ne sad?