Close
  • Nemate proizvoe u korpi.
idi na početak

OD NEREDA DO REDA

ONLINE PROGRAM

Zatvori oči i zamisli šta bi sve mogla da postigneš i ostvariš za 9 nedelja, ako bi danas krenula putem oslobađanja od suvišnog sadržaja iz prostora uma, duše i tela?

Za 9 nedelja možeš biti oslobođena od svakog viška koji te sprečava na putu realizacije tvojih stvarnih potreba i želja. 

Najveća teskoba na putu ostvarenja reda u životu i potrebe da se ostavri bilo koja želja su suvišan sadržaj i strah od promene. Iz iskustva govorim, svaka osoba u većoj ili manjoj meri strahuje od promene.

Svaki početak promene donosi sumnju i pitanje: A šta ako…? 

Da bi život išao u pravcu ostvarenja neophodno je na samom startu osnažiti se izbaciti iz prostora uma i tela suvišan sadržaj (emocije, uverenja, strahove, pitanja, sumnje, blokade, nesigurnosti…). Pokušaj da osetiš kako bi bilo da uz sebe imaš osobu koja te razume, podstiče i podržava kako bi se oslobodila svakog viška koji sprečava tvoj lični prosperitet i napredak. 

Program od nereda do reda biće tvoj putokaz da se oslobodiš svega što je u ovom trenutku tvog života nepotreban sadržaj. Da pronađeš svoje potrebno. Središ i reorganizuješ svoje namere, ciljeve, želje i spoznaš stvarne potrebe. Kako bi postigla fokus i ostvarila red, a potom i svaku svoju želju. 

Dozvoli sebi da na putovanju od oslobađanja suvišnog sadržaja u svom umu, duši i telu imaš trenera, mentora, oslonac i podršku.

Spremna sam da otpustim suvišno, prijavljujem se

O programu

Ovo nije klasičan program ovo je trening veština za samopomoć, uspeh i postignuća. Ciklus u kojem svoj fokus stavljaš na sebe, da bi se bavila sobom. Kroz period od 9 nedelja prolazi se kroz različite teme koje za cilj imaju da oslobode, otkoče, podstaknu, usmere na pravu stazu, pre svega pokrenu na delovanje i akciju.

Pomoći će ti tako što će te navesti da raspleteš zamršeno. Stvoriš jasnu sliku o sebi, spoznaš šta je to što istinski želiš i biraš danas za sebe. 

Osmišljen je da edukuje o redu u prostoru i životu. Trenira samodisciplinu, organizaciju vremena i obaveza, određivanje prioriteta, oslobađanja od svih viškova kako u telu, tako i u prostoru koji te okružuje. Sistematično navodi da se baviš ličnim temama i problemima koji prouzrokuju haos i nered u tebi i oko tebe. Koncipiran je tako da se sve bitno i potrebno postigne, bez po muke i napora.

Malo po malo. Dan po dan. Iz nedelje u nedelju.

Tokom 9 nedelja uči se kako se postavljaju ciljevi i kako se ostvaruju. Na koji način se oslobađamo suvišnog sadržaja u umu, telu, duši. Pomaže da se definišu stvarne potrebe kako bi svaka osoba jasno prepoznala šta zaista želi na taj način prepozna pravac daljeg kretanja u svom životu.

Iz nedelje u nedelju oslobađa se suvišan sadržaj kako iz tela, doma, tako i iz života. 

REDEFINIŠI. REORGANIZUJ. RASPETLJAJ. OSTVARI.

Ovaj program je za mene. Želim da raspetljam zamršeno.

Namenjen je

Za koga ovaj program nije

Postizanje i definisanje ciljeva. Otkrivanje životnog stila koji će da radi za tebe i u tvoju korist. Lakoća, smisao, i radost življenja glavni su benefit ovog programa. 

KAD? KAKO? KOLIKO?

Program počinje 30. oktobra 2021.

Traje 9 nedelja

Susreti se održavaju uživo onlajn subotom i sredom

Svaki onlajn susret traje 90 minuta

Svaka nedelja ima svoje teme i zadatke

Svaki susret je interaktivan i podeljen je na dva dela predavanje + praktičan rad

Tokom trajanja programa sve vreme učesnici imaju moju podršku putem mejla

PLANER ZA RED JE PRISTUPNICA ZA UČEŠĆE U PROGRAMU 

Kupovinom Planera za red rezervišeš svoje mesto u programu, a cena programa će biti umanjena za vrednost planera.

* Zbog načina i pristupa radu broj mesta u grupi je ograničen 

 

Program će ponovo biti postupan u novembru 2022.

Cena programa je 36000 rsd

Rane prijave traju do 14.10. po ceni 27000 rsd

dana
sati
minuta
sekundi
Promotivni period je istekao 14. oktobra

Ovo je jedinstvena prilika da se baviš sobom, svojim ličnim temama uz podršku i pomoć mene kao trenera i mentora. Kako bi kroz uređenje svog unutrašnjeg pa i spoljašnjeg prostora, uspela dovesti sebe i svoj život u red.

Ka ostvarenju se krećemo malo po malo, kako bi na kraju ciklusa svaki učesnik mogao dalje samostalno nastaviti da gradi svoj lični stil i način života, ujedno i održava postignut red koristeći Planer za red i usvojeno znanje.

Ove jeseni dovedi život u red, prijavi se.

Ko sam ja da mi pružiš svoje poverenje

Ja sam dizajner enterijera, fitnes trener, Bahov praktičar, urednica i konsultant za orman i životni prostor. Moj posao je da podržim i pomognem osobi da dođe do ličnih pravila koja život znače. Kroz dugogodišnje neprekidno iskustvo rada na sebi, prošla sam kroz različite obuke i oblasti. Kroz sve teme koje sam učila i izučavala došla sam do znanja koja danas pomažu drugima da se oslobode svakog viška. Ostanu fokusirani, uspostave samodisciplinu, oslobode svoj telesni sistem od suvišnog sadržaja, postignu u životu ormanu i domu red. Nauče kako pametno da kupuju. Redefinišu i definišu svoj lični stil i način življenja. Moje iskustvo u radu je dugogodišnje, široko i veliko. Na moju veliku radost to mi pomaže da imam sposobnost snažno da podržim osobe na putu ostvarivanje željene promene. 

Sve što radim, radim zato što volim. Tu ljubav uspešno prenosim na druge u praksi. 

MK

Rekli su o radu sa mnom