Close
  • Nemate proizvoe u korpi.
idi na početak

OD NEREDA DO REDA

ONLINE PROGRAM

Zatvori oči i zamisli šta bi sve mogla da postigneš i ostvariš za 9 nedelja, ako bi danas krenula putem oslobađanja od suvišnog sadržaja iz tvog ličnog prostora?

Za 9 nedelja možeš biti oslobođena od svakog viška koji te sprečava na putu realizacije tvojih stvarnih potreba i želja. 

Najveća teskoba na putu ostvarenja reda u životu i potrebe da se ostavri bilo koja želja su suvišan sadržaj i strah od promene. Iz iskustva govorim, svaka osoba u većoj ili manjoj meri strahuje od promene.

Svaki početak promene donosi sumnju i pitanje: A šta ako…? 

Da bi život išao u pravcu ostvarenja neophodno je na samom startu osnažiti se izbaciti iz prostora uma i tela suvišan sadržaj (emocije, uverenja, strahove, pitanja, sumnje, blokade, nesigurnosti…). Pokušaj da osetiš kako bi bilo da uz sebe imaš osobu koja te razume, podstiče i podržava kako bi se oslobodila svakog viška koji sprečava tvoj lični prosperitet i napredak. 

Program od nereda do reda biće tvoj putokaz da se oslobodiš svega što je u ovom trenutku tvog života nepotreban sadržaj. Da pronađeš to što je tebi zaista potrebno. Središ i reorganizuješ svoje namere, ciljeve, želje i spoznaš stvarne potrebe. Kako bi postigla fokus i ostvarila red, a potom i svaku svoju želju. 

Dozvoli sebi da na putovanju do svog autentičnog reda imaš trenera, mentora, oslonac i podršku.

Spremna sam da otpustim suvišno, prijavljujem se

O programu

Ovo nije klasičan program ovo je trening veština za stvaranje i održavanje reda u prostoru ormana, doma i života. Trening sa različitim spektrom praktičnih vežbi koje služe za oslobađanje od nepotrebnih stvari, samopomoć, uspeh i postignuća. Ovo je ciklus u kojem svoj fokus stavljaš na sebe i izbacivanje svega što je izgubilo svoju svrhu.

Ovaj program će ti pomoći da upoznaš sebe ponovo. Kroz period od 9 nedelja prolazi se kroz različite teme koje za cilj imaju da oslobode, otkoče, podstaknu, usmere na pravu stazu, pre svega pokrenu na delovanje i akciju.

Pomoći će ti tako što će te navesti da raspleteš zamršeno. Stvoriš jasnu sliku o sebi, spoznaš šta je to što istinski želiš i biraš za sebe. 

Osmišljen je da edukuje o redu u prostoru i životu. Trenira samodisciplinu, organizaciju vremena i obaveza, određivanje prioriteta, oslobađanja od svih viškova kako u telu, tako i u prostoru koji te okružuje. Sistematično navodi da se baviš ličnim temama i problemima koji prouzrokuju haos i nered u tebi i oko tebe. Koncipiran je tako da se sve bitno i potrebno postigne, bez po muke i napora.

Malo po malo. Dan po dan. Iz nedelje u nedelju.

Tokom 9 nedelja uči se kako se postavljaju ciljevi i kako se ostvaruju. Na koji način se oslobađamo suvišnog sadržaja u umu, telu, duši. Pomaže da se definišu stvarne potrebe kako bi svaka osoba jasno prepoznala šta zaista želi i na taj način prepozna pravac daljeg kretanja u svom životu.

Iz nedelje u nedelju oslobađa se suvišan sadržaj kako iz tela, doma, tako i iz života. 

REDEFINIŠI. REORGANIZUJ. RASPETLJAJ. OSTVARI.

Ovaj program je za mene. Želim da raspetljam zamršeno.

Namenjen je

Za koga ovaj program nije

Postizanje i definisanje ciljeva. Otkrivanje životnog stila koji će da radi za tebe i u tvoju korist. Lakoća, smisao, i radost življenja glavni su benefit ovog programa. 

KAD? KAKO? KOLIKO?

sreda 01.novembar 2023.

Traje 9 nedelja

Susreti se održavaju onlajn 2xnedeljno

Svaki onlajn susret traje 90 minuta

Svaka nedelja ima svoje teme i zadatke

Svaki susret je interaktivan i podeljen je na dva dela predavanje + praktičan rad

Tokom trajanja programa sve vreme učesnici imaju moju podršku putem mejla

PLANER ZA RED

JE PRISTUPNICA ZA UČEŠĆE U PROGRAMU 

Kupovinom Planera za red rezervišeš svoje mesto u programu, a cena programa će biti umanjena za vrednost planera.

* Zbog načina i pristupa radu broj mesta u grupi je ograničen

  • Za sva dodatna pitanja piši  mi OVDE

Cena 79 000 rsd

Rane prijave traju do 10.10.2023.

Cena za rane prijave 71 000 rsd 

Cena programa 39000 rsd

dana
sati
minuta
sekundi
Promotivni period je istekao 14. oktobra

Ovaj program je intenzivan, ujedno je jedinstvena prilika da se fokusirano devet nedelja baviš sobom, svojim ličnim temama uz podršku i pomoć mene kao tvog trenera i mentora. Kako bi kroz uređenje svog spoljašnjeg i unutrašnjeg prostora, uspela dovesti svoj život u red. 

Ka ostvarenju se krećemo malo po malo, sa ciljem da na završetku programa svaki učesnik dalje samostalno nastaviti da gradi svoj lični stil i način života, ujedno i održava postignut red koristeći Planer za red i usvojeno znanje.

Dovedi život u red, prijavi se.

Ko sam ja da mi pružiš svoje poverenje

Po akademskom obrazovanju sam dizajner enterijera. Smatram da se učenje nikad ne završava te se moje neformalno obrazovanje konstantno razvija. Završila sam obuke za fitnes trenera, Bahovog praktičara. Trenutno sam na jednogodišnjim studijama za osnovna psihoterapijska znanja. Na drugoj sam godini edukacije za Geštalt psihoterapijski modalitet. Sebe poslovno definišem kao osobu koja pomaže drugima da se oslobode od suvišnog sadržaja i trenera koji podržava i pomaže da se dođe do ličnog stila, načina i pravila koja život znače.

Kroz dugogodišnje neprekidno iskustvo rada na sebi, prošla sam kroz različite obuke i oblasti. Kroz sve teme koje sam učila i izučavala došla sam do ideja i znanja koja danas pomažu drugima da se oslobode "viška" u prostoru svog ormana, doma i tela. Kada se osoba oslobodi suvišnog, tad lako postaje i ostaje disciplinovana, fokusirana na bitno i potrebno.
Moje iskustvo u radu je široko, na veliku radost, to mi pomaže da imam kapacitet snažno da podržim druge na putu oslobađanja od svih viškova i ostvarenja željene promene. 
Sve što radim, radim zato što volim. Tu ljubav uspešno prenosim na druge u praksi. 

MK

Rekli su o radu sa mnom