Close
  • Nemate proizvoe u korpi.
idi na početak

MANJE je više

MENTORSKI PROGRAM

Čuvanje stvari koje se ne koriste vrši snažan uticaj tako što drži osobu konstantno u istom mestu, sprečavajući pokret, rast i napredak. Suvišan sadržaj stvara haos, unosi nemir i nesklad, kako u prostoru tako i svakodnevnom životu. Svaki višak bilo da se ogleda u stvarima, emocijama, mislima, uverenjima ili određenim radnjama, rasipa energiju i remeti fokus.

Kao rezultat, jednostavno suvišan sadržaj u život unosi haos.

Da bi se postigao željeni mir, ostvario određeni cilj, neophodno je prostor osloboditi svih viškova.

Za ispunjen, radostan i svrsishodan život potrebno je naučiti kako da se sa manje dobija više.

Manje je više.

A sad zamisli da tokom ove godine uz sebe imaš mentora i grupu žena sa kojom deliš isti cilj, interesovanja, teme, zadatke i vrednosti.

Oseti kako bi izgledala ova godina u kojoj ti dozvoljavaš sebi da narednih devet meseci na putu promene, imaš oslonac i podršku koja te snažno podstiče dok se oslobađaš svega suvišnog u svom životu. Zamisli da uz sebe imaš osobu koja te motiviše i koja ti pomaže da na tom putovanju u svojoj nameri istraješ.

Mentorski program Manje je Više je početak ka postizanju onoga što iskreno želiš.

Kad zamisliš osećaš li ohrabrenje, sigurnost i motivaciju?

Ako osećaš, želim da znaš, počinjemo uskoro.

O programu

MK mentorski program Manje je Više osmišljen je da bude tvoj putokaz i podstrek tokom ove godine. Dugogodišnje iskustvo u radu sa klijentima potvrdilo mi je da je devet meseci neophodno da bi se postigla željena promena.

Ostvarenje naših potreba jednako je ciklusu rađanja deteta. Ciklus promene sastoji se iz tri faze. Kao i sve ima uvod, razradu i zaključak, odnosno svoju pripremnu fazu, aktivnu fazu i završnu fazu.

Pokrećem mentorski program svesna ove činjenice, spremna da devet meseci budem aktivni učesnik i svedok tvog ličnog rasta i razvoja.

Za svaku (ličnu) promenu potrebno je vreme, fokus i strpljenje. Znam da u današnjem trenutku nije nimalo lako zadržati fokus, ostati strpljiv i ne odustati od početne namere, od svoje želje, od svog plana ili cilja. Ovo je vreme u kojem nas na putovanju od želje do ostvarenja konstantno sapliću različiti problemi, neočekivani događaji, sulude okolnosti i situacije koje snažno utiču na svakodnevicu.

Program je podeljen u tri celine. Svaka od njih traje tri meseca. Tokom perioda od devet meseci prolazi se kroz različite zadatke i teme koji za cilj imaju da oslobode, otkoče, podstaknu, usmere na pravi put i pre svega pokrenu na delovanje i akciju.

Osmišljen je tako da edukuje o redu u prostoru ormana i doma, stilu oblačenja i načinu življenja. Trenira samodisciplinu, organizaciju vremena i obaveza, određivanje prioriteta, jača volju, oslobađanja od svega suvišnog u životu.

Kao i svaki MK program i ovaj je koncipiran tako da se sve bitno i potrebno postigne sa lakoćom. Malo po malo. Dan po dan. Iz nedelje u nedelju. Iz meseca u mesec.

Tokom devet meseci uči se kako se postavljaju ciljevi i kako se ostvaruju. Na koji način se oslobađamo suvišnog sadržaja u ormanu, domu, umu, telu i duši. Iz nedelje u nedelju kroz rad i interaktivna predavanja oslobađa se suvišan sadržaj kako iz tela, tako i iz života. 

Program pomaže prilikom prepoznavanja i definisanja stvarne potrebe kako bi svaka osoba jasno prepoznala ko je danas i šta zaista želi ka čemu ide.

Tu je da ti pomogne da dobiješ: Više vrednosti. Više vremena. Više ostvarenja. Više mogućnosti. Više radosti. Više lakoće. Više slobode.

Manje je Više!

Opusti se, prepusti i dozvoli sebi da naučiš kako da imaš više. 

Spremna sam za poletanje želim da u mom životu manje postane više.

Program je za tebe ako

Program je nije za tebe ako

Ovo je moj trenutak ulazim u program

KAD? KAKO? KOLIKO?

Januar 2024

Traje 9 meseci

Susreti se održavaju uživo onlajn, subotom od 10h

Svaki onlajn susret traje 120 minuta

Program čini ukupno 40 onlajn predavanja

Svaka nedelja ima svoje teme i zadatke

Svaki susret je interaktivan i podeljen je na dva dela predavanje + praktičan rad

Tokom trajanja programa sve vreme učesnici imaju moju podršku putem mejla

Svi učesnici dobijaju mogućnost da tokom trajanja programa koriste podršku Bahovih kapi po 50% sniženoj ceni (popust se odnosi na svaki pojedinačni onlajn intervju 1na1 + upotrebnu bočicu)

* Zbog načina i pristupa radu broj mesta u grupi je ograničen 

Sve dodatne informacije biće objavljene uskoro

* Program se može platiti na početku ciklusa, u tri jednake rate i mesečnim uplatama. Uplate se vrše na početku meseca.

Dozvoli sebi da doživiš iskustvo mentorskog rada.

dana
sati
minuta
sekundi
Promotivni period je istekao 4. februara

Ko sam ja da mi pružiš svoje poverenje

Ja sam dizajner enterijera, urednik i konsultant za orman i životni prostor. Kroz svoj lični put edukovanja i istraživanja došla sam do uvida i rešenja kojima danas drugima pomažem da se oslobode suvišnog sadržaja kako bi živeli u lakoći oslobođeni od svih viškova.


Rezultate svog dugogodišnjeg istraživačkog rada stavila sam u koncept OD NEREDA DO REDA koji čine tri celine:

  • orman i lični stil
  • životni prostor i njegovo uređenje
  • pametna kupovina kao suština za red i eliminaciju suvišnog sadržaja.

Osmislila sam metod koji ima svrhu da pomogne i podstakne eliminisanje viškova iz prostora ormana, doma, tela i života. Moja uloga kao mentora bazira se na principu manje je više, a to znači tu sam kako bih podstakla da se prvo otkloni suvišno. Dakle, krećem se suprotnim smerom od uobičajenog.

Posvetila sam se pronalaženju odgovora na pitanje kako ne odustati od sebe, svojih potreba, težnji i želja. Došla sam do rešenja kako da svaka osoba osmisli i dođe do svojih sopstvenih pravila za život, kako bi sa sigurnošću, bez sumnje i straha oslobodila svoju autentičnost i pustila je da živi u lakoći i radost bez prisustva bilo kakvog viška i tako postigla sklad sa sobom i drugima.

MK

Rekli su o radu sa mnom

Oslobodi se viškova.

Sredi – Reorganizuj – Redefiniši Ostvari promenu uz mentorski program Manje je Više.

Rezerviši svoje mesto PRIJAVI SE ZA PROGRAM POSVETI 2024. GODINU SEBI

Prijava na metorski program Manje je više

    Nakon popunjene i poslate prijave na imejl će stići sve dodatne informacije