Close
 • Nemate proizvoe u korpi.
idi na početak

Transformiši svoj život

u 5 koraka do reda u ormanu!

Održavati red u ormanu i voditi svakodnevni život pun izazova nije ni malo lako, složićeš se. Radiš mnogo, brineš o svima oko sebe, svaki dan ti je ispunjen obavezama, a tvoj orman odraz je blagog haosa. Kupuješ stvari samo zato što su na sniženju, a posle ih nikada ne upotrebiš. Frustrira te što te stvari stoje u ormanu neiskorištene i čine da se osećaš loše – jer na kraju ipak nemaš šta da obučeš. Nekada si sanjala o ormanu punom odeće, ali sada te to guši jer imaš gomilu komada koje ne znaš da kombinuješ? Ako osećaš da je tvoj orman kao lavirint, a stvari u njemu misterija koju ne možeš da rešiš, a želiš to da promeniš – onda si na pravom mestu. Posle ove edukacije zaustavićeš začarani krug impulsivne kupovine i osloboditi svoj orman zauvek.

Video edukacija “U 5 koraka do reda u ormanu” dizajnirana je posebno za žene poput tebe koje žele da oslobode svoj prostor, pronađu svoj stil i započnu put ka autentičnoj sebi. Sastoji se od 5 videa gde ćeš detaljno korak po korak da prolaziš kroz svoj orman, naučićeš kako da biraš garderobu koja je za tebe i kako da se najlakše rešiš one koja nije za tebe, saznaćeš kako da napraviš red i što je još važnije da ga održavaš. Organizacija odeće može da pokrene pozitivne promene u tvom životu.

Šta ćeš da naučiš u okviru video edukacije “U 5 koraka do reda u ormanu”?

Tvoj orman nije skladište odeće, već prostor za izražavanje tvog stila i ličnosti. Pomoću moje edukacije naučićeš da:

 1. Se oslobodiš nepotrebnog

  Naučićeš kako da prepoznaš koje stvari ti ne služe i na taj način ćeš da se oslobodiš tereta nepotrebnih komada odeće.

 2. Razvrstaš:

  Imaš neke komade koji su dobri, ali stoje neiskorišteni? Nakon ove edukacije naučićeš čega treba da se rešiš, a šta je vredno zadržati.

 3. Središ nered, održavaš red:

  Ovo nije samo sređivanje ormana, već i održavanje reda. Rešićeš se bespotrebnog traženja stvari i na taj način osetiti olakšanje, a ne teret svaki put kada otvoriš vrata svog ormana.

 4. Pogledaš na sebe iz novog ugla:

  Vizuelno gledanje nije samo za umetnike, složićeš se. Otkrićeš kako da prepoznaš lepotu u svakom detalju, i to ne samo u odeći, već i u sebi.

I povrh svega naučićeš da uređenje ormana nije ništa drugo nego put u sebe, a kad jednom zaploviš, plovidba traje zauvek. Neka ova edukacija bude tvoj prvi korak.

Video 1 - Priprema prostora i vremena.

Priprema prostora i vremena. Dobra priprema je pola posla, iako često imamo tendenciju da preskačemo ovaj važan korak misleći da je gubljenje vremena. Ipak, dosta toga pa i krajnji rezultat ove edukacije zavisi od dobre pripreme.

Video 2 - Otpuštanje

Predstaviću ti najefikasniji način kako izbaciti ono što ti zauzima prostor i više ti ne koristi.

Video 3 - Odlučivanje

Donećeš odluku šta ostaje u prostoru. Veoma važan korak za tebe, jer znam da često emotivno nije lako odlučiti da nečemu ipak nije mesto u tvom ormanu.

Video 4 - Oblikovanje ormana

Veoma je važno kako i gde koju vrstu stvari smestiti.

Video 5 - Odlaganje i organizacija prostora

Gde ti predstavljam način kako može da se odloži svaka stvar, a da ti tako bude od koristi i uvek vidljiva.

Da li je edukacija “U 5 koraka do reda u ormanu” za tebe?

Ako si nekada bila u situaciji ili pomislila:

Ovo je priča o tebi. O ženi koja sanja o svakodnevnom zadovoljstvu oblačenja, koja želi osloboditi sebe i pronaći autentičnost u svakom komadu odeće. O ženi koja je odlučila da napravi promene počevši od svog ormana. Rad na ormanu je rad na sebi. Možeš da transformišeš svoj orman i unaprediš svoj život već danas. Oslobodi se nepotrebnog tereta i osećaj se sjajno svaki dan!

Evo kako sređivanje ormana daje rezultate u životu

Moji klijenti kažu da im je saradnja sa mnom i mojim načinom rada promenila život. Osećaju se bolje, dišu lakše, žive spokojnije i vole svoj prostor u kojem sada vlada red. Promenili su način razmišljanja i sada su svesni grešaka koje su radili, a koje se više ne ponavljaju.

 

To da li će ova edukacija raditi i tebi, zavisiće od toga koliko ćeš biti posvećena edukaciji i izvršavanju zadataka. Ali evo, ovo su utisci nekolicine klijenata posle rada sa mnom.

Kupovinom edukacije “U 5 koraka do reda u ormanu” dobijaš mnogo, a ne rizikuješ ništa.

Sređivanje ormana je mnogo više od pukog slaganja stvari – to je prvi korak ka oslobađanju, stilizovanju i novom početku. Kao autor ovog programa znam i verujem da će edukacija da ti olakša život, promeni način razmišljanja i pomogne da ne trošiš mnogo vremena razmišljajući šta ćeš da obučeš. Razbistrićeš glavu unoseći red oko sebe, stvarajući tako lakoću življenja. Ali potrebno je da pratiš sve korake i da uložiš vreme i trud u implementaciju naučenog.

Žena koja se sa lakoćom suočava sa svakodnevnim izazovima, a koja prelazi granice svojih blokada i ograničenja – možeš da budeš i ti!

Tvoj predavač – Marija Krsmanović

Ja sam Marija, konsultatnt za orman i životni prostor. Dizajnerka enterijera koja ti pomaže da se rešiš suvišnih stvari. Primenjujući moje metode kupovaćeš pametno i birati potrebno, sve stvari koje koristiš imaće svoje mesto kako bi se lako postigao red. Podstičem da se kroz sređivanje stvari pokrene promena, ostvari autentičnost i pronađe lični stil, kako bi se ostvario balans i radost življenja. U radu sa klijentima koristim Bahove kapi, kao vid podrške promenama koje se dešavaju unutar klijenta, dok on stvara promenu u svom prostoru kako bi ostvarili ravnotežu između unutrašnjeg i spoljašnjeg sveta. Svetu trebaju srećni ljudi, zadovoljni sobom i svojim životom! Moja vizija je i da kroz edukaciju “U 5 koraka do reda u ormanu” osnažim tebe kao ženu koja želi da živi u skladu sa sobom, otkrije svoje potencijale i prigrli svoju prirodu.

Sve u svemu

Ako želiš da transformišeš svoj život, počni od ormana. Sređivanjem prostora oko sebe stvaraš temelj za lični razvoj. Posle edukacije “U 5 koraka do reda u ormanu” naučićeš kako organizacija odeće može da pokrene pozitivne promene u tvom životu. Pored saveta, pokazaću ti kako i kojim putem ćeš najlakše da se oslobodiš i preoblikuješ svoj život počevši od odeće.

Kod nas na tržištu niko nema sličnu edukaciju. Većina ljudi nije ni svesna da im je potrebno sređivanje životnog prostora, kako bi osetili promenu na bolje. Ova edukacija je prilika da započneš svoje putovanje ka efikasnoj svakodnevici i životu bez teskobe.

Uputiću te i pokazati ti kako da dosledno primenjuješ naučeno bez povratka na staro. Edukacija je nastala kao kombinacija znanja, iskustva i metoda oprobanih u višegodišnjem radu sa klijentima 1 na 1. Sama kao žena i majka znam šta znači red u domu, koliko pomaže i olakšava svakodnevan život i van doma. Započni rad na sebi i kreni od odeće, jer žena je u redu kada je orman u redu.

Kupi edukaciju sada i iskoristi Ekskluzivnu Promo Cenu!

Pristupi jedinstvenoj edukaciji po ekskluzivnoj promo ceni do (datum). Iskoristi ovu priliku za rad na sebi od glave do pete u bukvalnom smislu. Pokreni promenu koja čuči u tvom ormanu sada, jer nakon (datum) edukacija će biti dostupna po punoj ceni.


Kada klikneš na dugme “Napravi red” popuni kratku formu u nastavku i pristupi edukaciju pomoću koje ćeš se sa lakoćom rešiti svega što ti istinski ne treba. Dobićeš e-mail dobrodošlice sa svojim korisničkim podacima i možeš odmah da kreneš u akciju.


Cena video edukacije “U 5 koraka do reda u ormanu” po promo ceni iznosi (137 eur).

Redovna cena edukacije nakon (datum) biće (237 eur) dinarska protiv vrednost 


Klikni na dugme KUPI EDUKACIJU i nauči kako da središ svoj orman zauvek!

Trajni bonus!

Ukoliko se nekada u budućnosti odlučiš raditi sa mnom 1 na 1, od ukupne cene rada sa mnom umanjiće se iznos ove edukacije, ukoliko je kupiš.


Raduje me što ćeš biti deo zajednice koja malim koracima može da si promeni svakodnevni život na bolje.

Prijava za Edukaciju – “5 koraka do reda u ormanu”

Uzbuđena sam što želiš da se pridružiš edukaciji “5 koraka do reda u ormanu”. Molim te da popuniš formu ispod, nakon prijave će ti na email stići podaci za uplatu i dalji koraci.