Close
  • Nemate proizvoe u korpi.
idi na početak

DINAMIČKA MEDITACIJA

od 05.06. do 08.06.2023
07:00 - 08:30
 / sprat 6 (ulaz turističke agencije Big Blu)

Ako si među onima kojima klasična meditacija ne ide ili ti teško pada, pozivam te da probaš Dinamičku meditaciju. Dinamička meditacija je prilika da se oslobodi starih, zaostalih emocija, stresa, doživi katarza i kroz pokret pronađe mentalni mir.

Kroz ovu tehniku se aktivira celo telo. Pokret služi da se pokrene, kako bi se pažnja sa uma preusmerila na telo, pokrenula energija i tako izbacilo potisnuto, „suvišan sadržaj“.

Tokom ovog jedinstvenog procesa prolazi se kroz pet faza:

  • duboko disanje
  • katarzičnu ekspresiju
  • aktivnu mantra
  • tišinu
  • slobodni ples

Dubina ove tehnike se povećava kada se vežba u grupnoj energiji.

Pomaže nam da se oslobodimo svega što se nataložilo u telu, jer na vreme nismo izrazili i pustili.

Ovo je tehnika koja je pomogla ljudima širom sveta da oslobode suvišno iz uma i tela, tako dođu do smirenosti, postignu emocionalnu ravnotežu i održe balans. Iskustvo praktikovanja ove tehnike svakog puta je drugačije. uvek Donese i odnese nešto novo.

Praktikovanje aktivnih meditacija pomaže da u sebi osvešćujemo sve što je potisnuto ili skriveno. Opustimo telo i pustimo sav višak da izađe van. Svi nosimo osećaje poput tuge, srama, straha, ljutnje, ljubomore, krivice, radosti, ljubavi… Dinamička nam pomaže da postignemo balasn pozivivnog i negativnog u nama.

 

Ovu meditaciju je najbolje vežbati rano ujutro, kako bi se izgradila energija i podigla svesnost za dan koji je pred nama.

Vreme: od 07:00 do 08:30

Gde: BB fitness Kolarčeva 3 sprat 6 (ulaz turističke agencije Big Blu)

Cena ciklusa: 6000 rsd

Cena pojedinačnog dolaska: 2400 rsd

Potrebno je poneti udobnu garderobu u kojoj se slobodno može kretati.

Broj mesta je ograničen.

Kako bi obezbedili svoje mesto u grupi potrebno je izvršiti prijavu i uplatu kojom se potvrđujete prisustvo.

Meditacija je stanje tišine. Meditacija je stanje bez želja. Stanje bez prošlosti i budućnosti. Meditacija je stanje kada ništa ne radite samo ste tu, prisutni i negujući svoje biće. Srećan što jesi. Srećan što dišeš, jednostavno srećan bez ikakvog razloga. U tim trenucima postoji meditacija. Kada ste u takvom stanju vi meditirate. -Osho

Prijava je zatvorena!