Close
  • Nemate proizvoe u korpi.
idi na početak

DA LI ĆE OVA STVAR DA SLUŽI MENI ILI ĆU JOJ BITI SLUGA?

Moja strast su organizacija prostora, red i pametna kupovina kao način da za sebe uvek uzmem najbolje kako bih postigla željenu estetsku vrednost. Trend slepo ne pratim, više ga unapred osetim, te se osećam kao da mene prati moda. Kako bih naučila da kupujem pametno prošla sam kroz različite faze, ali jedna je stvar uvek bila ista pre nego bilo šta kupim obavezno probam. 

Ne kupuj napamet, svaku stvar pre nego platiš moraš da probaš.

Volim kada sve u prostoru i životu ima i stoji na svom mestu. Ako svaka stvar nije na svom mestu ruši se harmonija. Ukoliko se u prostoru nalazi više nepotrebnih nego potrebnih stvari, harmonija će zasigurno biti narušena. Preteranom i nepromišljenom kupovinom zatrpavamo kako prostor našeg ormana tako i celog doma, a samim tim i života. Previše stvari u prostoru stvara određeni nered i u životu. Zato je važno da se kupuje pametno, to je veština koju može savladati svako. Bilo bi korisno da se pre nego nešto kupiš zapitaš,

Da da li mi ova stvar zaista treba? Da li će da mi služi ili ću joj biti sluga?

Kupovina je jedan od životnih ciklusa koji se nikad ne zaustavlja, zato je važno da ima jasan cilj. Da znaš uvek Zašto? Kad? Kako? Koliko?

Nije potrebno mnogo stvari da bi se ispunio život, jeste nam neopotrebno da upoznajemo sebe ponovo. Mi se menjamo, naše potrebe se menjaju, način našeg življenja se menja samim tim se menja i način našeg odevanja. 

Ženu najviše košta hormonska kupovina, kad su na snazi magični ženski dani gladi, to su trenuci u kojima svaka sebi odlazak u prodavnicu treba da zabrani.

Danas te pozivam da otvoriš vrata ormana i iz njega izvadiš komad odeće koji je kupljen, a nije nošen ili nije dovoljno korišćen. Pronađi u svom ormanu onaj jedan namenjen za specijalne prilike, izvadi baš taj i obuci ga danas znaš ti, a znam i ja da bolji i savršeniji trenutak od ovog sad nemamo, ni ti ni ja.

MK