Close
  • Nemate proizvoe u korpi.
idi na početak
Štampano izdanje

Planer za red

5.400,00 din.

Kategorija:

Opis

Planer za red je koncept koji čini 3 planera koji podržavaju životni period od 9 meseci na putu od ideje do realizacije i autorsko je delo Marije Krsmanović. Svaki planer pojedinačno ali i kao komplet, predstavljaju jednu fazu, jedan korak bliže ostvarenju naših ciljeva.

Obzirom da je nedatumiran, Planer za red je magični alat koji aktiviramo u onom trenutku kada želimo da se posvetimo sopstvenim idejama i njihovom konačnom ostvarenju. Klijenti koju su isprobali metodu koju sa sobom donosi, Planer za red nazivaju bukvarom životne organizacije a Marija kao autorka smatra da je ovo neophodan alat svake žene koja živi u skladu sa svojom svrhom.

Najbolje stvari i velika dostignuća nam se uvek dešavaju kada aktiviramo svoje potencijale. Planer za red ti pomaže da urediš svoju svakodnevnicu na način koji je optimalan baš za tebe, izađeš iz haosa i da u potpunosti živiš u skladu sa svojim potrebama i svojom prirodom.

Zakorači u život koji je uređen i konačno savladaj veštinu organizacije života i prioriteta i naruči Planer jednim klikom.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Planer za red“